Messetjeneste

Logo for Messetjeneste - et selskap i Aksell

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste og Aksell har samarbeidet tett siden 2020, og nå samles all aktivitet innen messestand i Messetjeneste AS og selskapet blir ett 100 % eid selskap av Aksell Invest AS.

Messetjeneste AS får nye eiere og blir en del av Aksell-familien!

Etter flere års tett samarbeid, har Messetjeneste nå blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS. Dette markerer starten på en ny og spennende epoke for både Messetjeneste og Aksell, og sammen skal vi styrke og videreutvikle våre forretningsområder innen messe, event- og interiørproduksjon.

 

Hva betyr dette for Messetjenestes kunder?

Som en del av Aksell får Messetjeneste tilgang til et enda bredere spekter av tjenester og produkter. Dette vil gi kundene våre en unik mulighet til å dra nytte av Aksell sin omfattende kompetanse og erfaring, og vil være med å forenkle og profesjonalisere våre tjenester. Vi ser frem til å kunne tilby kundene våre en enda bedre og mer omfattende service, med fokus på kvalitet og innovasjon.

Noen av de nye tjenestene vi nå kan tilby er emballasje og logoposer til gjennom Rikter Svendsen, skilt og dekor til egne lokaler, trykksaker til messer samt grafisk design lay-out på stands og oppgradering av nettisider.

 

Messetjeneste – en del av Aksell

Messetjeneste AS er en norsk familiebedrift etablert i 1982. Siden da har vi utviklet oss til en solid og velrenommert aktør med en etablert produkt- og kundeportefølje innen messestand og eventarrangementer. I 2017 ble også Mølledammen Snekkeri innlemmet som en del av Messetjeneste, noe som forsterket vår evnen til å levere skreddersydde løsninger. Messetjeneste vil fortsatt være en egen juridisk enhet og Per Arne Pedersen fortsetter som daglig leder. Og som Per Arne sier: – Selv om vi får nye eiere, så er vi fortsatt de samme menneskene.

 

«Selv om vi får nye eiere, så er vi fortsatt de samme menneskene.»

 

Vekst og utvikling

Aksell har 402 ansatte og hadde i 2023 en omsetning på NOK 675 millioner, mens Messetjeneste med sine 24 ansatte hadde en omsetning på NOK 59 millioner samme år. Med Aksell i ryggen har Messetjeneste et betydelig vekstpotensial. Som en del av Aksell-familien har vi nå satt oss et ambisiøst mål om å passere NOK 100 millioner i omsetning innen 2025.

I tillegg eier Messetjeneste 25 % av Arena Service Team AS og Aksell 33 % av Bergen Expo AS. Dette er joint venture-selskaper som håndterer alt fra mindre arrangementer til store messer og fungerer som et servicesenter for både arrangører og deltakere. Vi i Messetjeneste gleder oss til fortsettelsen og ser frem til å fortsette å levere førsteklasses tjenester til våre trofaste og nye kunder.

Kontakt oss i dag for mer informasjon om våre nye tjenester og hvordan vi kan hjelpe deg med ditt neste event eller messe.