Messetjeneste

Logo for Messetjeneste - et selskap i Aksell

Skal du delta på messe?

Vi er Norges ledende leverandør av totalløsninger innen messe-, event- og interiørproduksjon. Med over 40 års erfaring kan du stole på at vi vet hva vi snakker om!

Messestands

Vi er totalleverandør av messer og utstillinger, og leverer store og små messestands av høy kvalitet til en fornuftig pris. 

I bransjen
0 år
Stands bygget
1000 +
Fornøyde kunder
100 +

Vi hjelper deg med messestands og oppbygging av hele messer

Vi i Messetjeneste leverer bærekraftige stands og produkter i alle størrelser og prisklasser, og målet vårt er å skape en vellykket messedeltakelse for bedriften din – enten målsettingen er å skape økt salg, forsterke merkevaren, lansere et produkt eller en tjeneste, tiltrekke dere flere kunder eller knytte nye kontakter. Vi leverer et designforslag uavhengig av om standarealet er stort eller lite, og tilpasser standløsningen til deres ønsker, behov og budsjett. 

Med rammesystemet beMatrix bygger vi med et modulbasert aluminiumsystem som grunnlag og bruker kostnadseffektive og miljøvennlige løsninger av høy kvalitet. Videre produserer vårt eget snekkeri særpregede møbler og innredninger som elegant integreres i våre standløsninger. 

Om våre tjenester

Vi tilbyr en rekke ulike produkter og tjenester som vil gjøre din messedeltagelse til en suksess!

beMatrix

Vi benytter beMatrix, et modulbaserte aluminiumssystem som har stor fleksibilitet. BeMatrix rammesystem er den mest bærekraftige løsningen  for midlertidige konstruksjoner som utstillingsstander, kongressvegger, innendørs og utendørs arrangementer og pop-ups. Som beMatrix partner har vi tilgang til et stort nettverk i inn og utland når det skulle være nødvendig. Dette betyr kostnadseffektive og miljøvennlige løsninger med høy kvalitet. 

Skreddersydde møbler og interiørløsninger

Vårt snekkeri består av erfarne håndverkere og møbelsnekkere som alle bidrar til kreative og smarte løsninger som tilfredsstiller våre kunders behov. Vi leverer skreddersydde løsninger til privatpersoner og bedrifter. Vi kombinerer håndverkstradisjon, moderne teknologi og design for å skape særpregede møbler og inventar med høy kvalitet. Vårt snekkeri består av erfarne håndverkere og møbelsnekkere som alle bidrar til kreative og smarte løsninger som tilfredsstiller våre kunders behov.

Moderne maskinpark

Vårt snekkeri har en stor og moderne maskinpark som lar oss jobbe med stor presisjon og levere produkter av høyeste kvalitet. Vår CNC-fres er effektiv og presis og kan frese alt i tre og pleksi. Snekkeriet har også tilgang til en stor profesjonell kantmaskin som gir alle typer laminatplater en fin avslutning. Med vår egen lakkeringsboks sikrer vi et profesjonelt resultat av høy kvalitet da vi lakkerer alle våre produkter selv. Vi  bruker en lakk som er skånsom for både oss som jobber med den, for miljøet – og for deg som kunde.

Flightcaser og transportkasser

Vi bygger flightcaser og transportkasser i finér som er spesialtilpasset dine behov. Våre flightcaser og transportkasser er av ypperste kvalitet og garantert blant de beste på markedet. Vi har bred erfaring med å produsere flight og transportkasser til ulike formål.

Vår kundeliste inneholder blandt annet Nasjonalmuseet og Brudeferden i Hardanger har vært på turne i en av våre flighter.

 

Bakbelyst LED-elementer

Bakbelyst LED-elementer for messer, event og reklameskilt. Med en hel bakvegg som lyser opp vil det skape en fantastisk effekt og tiltrekke oppmerksomheten til kundene. Vi tilbyr både salgs- og utleieløsninger. LED-rammer er en helt unik måte å vise produkter og tjenester på. Bakgrunnsbelyste rammer som kan leveres i alle størrelser, former og fasonger. Her er det kun fantasien som setter grenser. Kombinasjon av lyd og lys er en kraftpakke som skapt for å øke oppmerksomhet og bidrar til å trekke kunder inn til din stand, eller som en tøff effekt på ett event.

Eventutstyr og -tjenester

Lite eller stort. Vi hjelper deg med ditt event. Eventarrangement kan bidra til å bringe budskapet deres til liv og gi andre en bedre forståelse av deres produkter og visjon. Et event er med på å skape entusiasme, bevege og inspirere mennesker, samtidig som det bygger en sterk bedriftskultur.

Vi har gjort spennende oppdrag for blant annet Clear Channel, H&M og JCDecaux.

Vi har fokus på bærekraft

Vi er opptatt av miljøet og å bruke mest mulig bærekraftige løsninger. I en bransje som er preget av at det meste kastes etter bruk, legger vi vekt på at våre standardløsninger kan benyttes om og om igjen. Derfor er det viktig for oss at produktene har lav vekt, er robuste og kan gjenbrukes. 

Kjøp eller lei messeprodukter

Messetjeneste er totalleverandør av messeløsninger og tilbyr et bredt utvalg av messeutstyr, for eksempel displayer, podier, disker, montre og mye mer. Alle våre produkter kan leies eller kjøpes.