Messetjeneste

Logo for Messetjeneste - et selskap i Aksell

Om oss

Ledende leverandør av messe-, event- og arrangements­tjenester
I bransjen
0 + år
Stands bygget
1000 +
Fornøyde kunder
100 +
1982

Vi har prydet messer siden 1982

Vi designer den standen og møteplassen dere er ute etter, enten med våre egne designere eller i samarbeid med ditt reklamebyrå. Vårt fokus er selgende, praktiske og inspirerende stands som sørger for at du som utstiller får maksimalt utbytte og effekt av å delta på messen, i form av flere besøkende og økt salg.

Som totalleverandør skal det være enkelt for deg som kunde. Vi gir et tydelig og oversiktlig pristilbud, og vi bistår deg i hele prosessen – fra første kontakt til ferdig levering. Et eget team hos oss jobber med ditt prosjekt fra planlegging til realisert og ferdigbygget stand. Sammen med våre kunder realiserer vi kreative ideèr. Når messen er ferdig er det vårt eget team som demonterer standen. Flere av våre kunder velger å lagre eget standmateriell på vårt lager.

Logoen til Miljøfyrtårn

Vi er stolte av å være en Miljøfyrtårnbedrift

Vi benytter beMatrix og Modul aluminiumsystem, dette er modulbaserte aluminiumssystem som har stor fleksibilitet. Som beMatrix partner har vi også tilgang til et stort beMatrix nettverk i inn og utland når det skulle være nødvendig. Dette betyr kostnadseffektive og miljøvennlige løsninger med høy kvalitet.
I en bransje som er preget av at det meste kastes etter bruk, legger vi vekt på at våre standardløsninger kan benyttes om og om igjen. Dette er både miljøvennlig og kostnadseffektivt. Alt restavfall sorteres og gjenvinnes.

Gjennom gode rutiner og aktiv fokus fra ledelsen, skal virksomheten unngå skader og alvorlig uhell. Alle ansatte skal ha en grunnleggende forståelse for at belastningen på det indre og ytre miljøet minimeres. Vi er stolte av å være en Miljøfyrtårn bedrift.

2017

Nye og moderne kontorer

I 2017 etablerte vi Mølladammen Snekkeri som leverer skreddersydde løsninger til både bedrifts- og privatmarkedet. Januar 2018 flyttet vi inn i nye og moderne kontorer og et lager på 2180 kvm ved grensen til Lommedalen på Bærums Verk. Messetjeneste er som eneste bedrift i denne bransjen medlem av IFES, som er en internasjonal organisasjon for messer og eventer.

2022

Messetjeneste feirer 40 år

Det er flere grunner til at du bør lese vår 40-årsjubileumsbrosjyre. For det første har selskapet vårt vært i virksomhet i 40 år, noe som er en betydelig milepæl. Dette er et bevis på vårt harde arbeid og dedikasjon til å tilby produkter og tjenester av høy kvalitet. Ved å lese brosjyren vår kan du lære mer om selskapets historie og prestasjoner gjennom årene.

2024

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste AS og Aksell AS har samarbeidet tett siden 2020. Nå samles all aktivitet innen messestands i Messetjeneste AS og selskapet blir et 100 % eid selskap av Aksell Invest AS. Satsingen skal bygge videre på den solide erfaring og kompetanse som selskapene samlet har innen totalleveranser av messe-, event -og interiørproduksjon. Med denne strategiske satsingen vil Messetjeneste nå ha egne kontaktpersoner i både Stavanger, Bergen og Kristiansand, i tillegg til Oslo.