Messestand

Med et friskt og moderne design kombinert med høy funksjonalitet får dere vist frem produkter eller tjenester fra sin beste side. Messetjeneste leverer bærekraftige stands av høy kvalitet i alle prisklasser.

Messestands

Spesialproduksjon

Vi har høy kompetanse på spesialproduksjon av messestander, utstillingmateriell og innredninger. Vi har en effektiv og profesjonell produksjon som kvalitetssikrer alle våre leveranser og gjør oss konkurransedyktige på pris.

Spesialproduksjon av messestand

POP-Up og skillevegger

Vi skreddersyr Pop-Up konsept som passer i alle miljøer

POP-Up og skillevegger

Digital messestand

Digital messe er langt i fra en plan b. Her åpner det seg muligheter og løsninger som ikke tidligere har vært mulig. Nå dine kunder hele døgnet, hele året i hele verden med en digital messe.

Digital messe

Stand-konfigurator

Vår stand-konfigurator gjør det enkelt å velge messestand. Med noen få klikk kan du bestille en komplett stand uten å bekymre deg for om du har fått med alt du trenger.

Les mer om stand-konfiguratoren

LEDframe

Med våre bakbelyste LED-elementer vil du garantert få synliggjort budskapet dere vil nå ut med. En hel bakvegg som lyser imot deg gir et fantastisk inntrykk og vekker garantert oppmerksomheten til kundene. Hos oss har vi løsninger for både salg og utleie.

LED-Frame

Event

Lite eller stort – Vi hjelper deg med ditt event.
Har du planer om å arrangere ett event, men er usikker på hvor og hvordan?
Vi hjelper deg med alt fra planlegging til gjennomføring.

Les mer om event her