Messestand

Med et friskt og moderne design kombinert med høy funksjonalitet får dere vist frem produkter eller tjenester fra sin beste side. Messetjeneste leverer bærekraftige stands av høy kvalitet i alle prisklasser.

Messestands

Spesialproduksjon

Vi har høy kompetanse på spesialproduksjon av messestander, utstillingmateriell og innredninger. Vi har en effektiv og profesjonell produksjon som kvalitetssikrer alle våre leveranser og gjør oss konkurransedyktige på pris.

Spesialproduksjon av messestand

LEDframe

Med våre bakbelyste LED-elementer vil du garantert få synliggjort budskapet dere vil nå ut med. En hel bakvegg som lyser imot deg gir et fantastisk inntrykk og vekker garantert oppmerksomheten til kundene. Hos oss har vi løsninger for både salg og utleie.

LED-Frame

Eventprodukter

Lite eller stort – Vi hjelper deg med ditt event.
Har du planer om å arrangere ett event, men er usikker på hvor og hvordan?
Vi hjelper deg med alt fra planlegging til gjennomføring.

Les mer om event her

Snekkeriet

Vi kombinerer håndverkstradisjon, moderne teknologi og design for å skape særpregede møbler og inventar med høy kvalitet.

Snekkeriet

Design

Våre dyktige snekkere og møbelsnekkere har månge års erfaring med design basert på kundeønsker. Gjennom gode prosesser designer og produserer vi det våre kunder ønsker.

Design

Flightcase og transportkasser

Har du behov for spesialtilpassede transportkasser til hva det måtte være, så hør med oss. Vi har bred erfaring med å produsere flight og transportkasser til ulike formål.

Flightcase/Transportkasse

Maskinpark

Vårt snekkeri har en stor og moderne maskinpark som lar oss jobbe med stor presisjon og levere produkter av høyeste kvalitet.

Maskinpark