Messetjeneste

Logo for Messetjeneste - et selskap i Aksell

Skal du delta på messe?

Vi er Norges ledende leverandør av totalløsninger innen messe-, event- og interiørproduksjon. Med over 40 års erfaring kan du stole på at vi vet hva vi snakker om!

Shell ONS 2022

Shell har vært en energipartner til Norge i over 100 år. Shell er opptatt av innovasjon, teknologisk utvikling og omstilling, og demonstrerte dette gjennom sin spesialtilpassede utstillingsstand produsert av oss på ONS 2022.

Det var en glede å samarbeide med Messetjeneste. Deres positive, proaktive og detaljorienterte tilnærming var akkurat det vi trengte for å realisere designet innen ønsket tidsramme til de høye standardene for sikkerhet og kvalitet som vår kunde forventet. Per Arne og teamet var svært fleksible, samarbeidsvillige og profesjonelle. De var en utmerket partner å realisere dette prosjektet med. Arbeidet med vårt team og deres dype engasjement for de viktigste leveringsmålene gjorde opplevelsen på stedet mye mer gunstig.

James Slatford

- Senior Product Manager, Imagination

Appellerende og funksjonell stand

Imagination brakte sin ekspertise i å skape en visuelt appellerende og funksjonell stand, og vi som produksjonsselskap brukte vår kunnskap om materialer og konstruksjon for å bringe designet til live.

Produksjon og logistikk

Vi produserte og koordinerte logistikken for utstillingsstanden. Dette inkluderte alt fra transport og oppsett til demontering og tilbakeføring av standen til et lager.

Profesjonelt samarbeid

Totalt sett var det et godt samarbeid mellom Imagination og Messetjeneste under dette prosjektet, og det resulterte i en imponerende utstillingsstand som effektivt fremhevet Shell som selskap.

Andre referanser

Sjekk ut noen av de andre prosjektene vi har jobbet med. Kanskje blir du litt inspirert?

COMBIWOOD messestand

COMBIWOOD

Hunton messestand

Hunton

A La Carte Produkter og Salsus