HUNTON

Suksessfullt Samarbeid Med Messetjeneste - Hunton Bygg Reis Deg 2023

I samarbeidet med Messetjeneste føler vi oss alltid i trygge hender. De leverer ikke bare fremragende resultater, men de sørger også for en trygg og forutsigbar prosess.

- Anette Strømberg - Marketingsjef Hunton

Konsekvent Positiv Erfaring

Som en hyppig deltaker på ulike messer, inkludert Bygg Reis Deg, har vi opparbeidet oss ett godt samarbeid med Messetjeneste. De har vært en uvurderlig støtte i forberedelser, planlegging, montering, demontering, og lagring av vårt messemateriell. Deres innsats har vært essensiell for vår suksess på disse arrangementene. Vårt samarbeid med Messetjeneste startet i 2018, og siden den gang har vi utviklet et solid og produktivt forhold. Gjennom disse årene har de bevist sin pålitelighet og dyktighet gang på gang.

Ekspertise i Layout og Design

Messetjeneste spiller en nøkkelrolle i utformingen av våre messestander. Vi er meget tilfreds med kvaliteten på deres arbeid, og setter pris på deres kreativitet og evne til å tilpasse design etter våre behov. Vi betrakter Messetjeneste som en verdifull sparringspartner når det kommer til utvikling av layout og design. Deres team av møbelsnekkere og grafiske designere imponerer stadig med sitt fantastiske arbeid, noe som virkelig løfter våre messestands

Samarbeidsprosessen

Vi opprettholder en konstant og god dialog med Messetjeneste. Våre større messer krever betydelig byggevirksomhet, noe som har nødvendiggjort tett samarbeid og hyppige avklaringer. Vi har utnevnt en intern byggeleder for å sikre kvaliteten på det byggtekniske, og denne samarbeidsformen har vist seg å være svært effektiv. Messetjeneste utmerker seg med sin løsningsorienterte og ryddige tilnærming. Produksjon, leveranse, og montering har forløpt akkurat som planlagt. Dette er et vitnesbyrd om Messetjenestes profesjonalitet og evne til å håndtere komplekse prosjekter effektivt.

Sterk Anbefaling

Vi vil uten forbehold anbefale Messetjeneste til andre som planlegger messesatsninger. Deres kompetanse og service er av høyeste kvalitet. Mitt personlige inntrykk av Messetjeneste er at de er en komplett, profesjonell og trivelig samarbeidspartner. De designe og bygger fantastiske stands, og deres evne til også å håndtere lagerhold for oss har vært uvurderlig. De spiller en stor rolle i å forenkle vår messehverdag. I samarbeidet med Messetjeneste føler vi oss alltid i trygge hender. De leverer ikke bare fremragende resultater, men de sørger også for en trygg og forutsigbar prosess.

- Anette Strømberg -
Marketingsjef Hunton

Vil du vite mer om våre tjenester og muligheter?

Kontakt oss