Arne B. Corneliussen AS

Vi tegnet, produserte og bygde den helt nye standen til Arne B. Corneliussen AS for Holdbar 2020. Arne B. Corneliussen AS (ABC) er en fullsortimentsleverandør til kjøtt-, fisk- og næringsmiddelindustrien, med ulike produkter som blant annet natur- og kunsttarmer, tilsetningsstoffer, ingredienser, emballasje samt krydder og smaksstoffer.

Kommunikasjonen med Messetjeneste var veldig god, både i forkant og underveis i prosjektet.

Nina Mossin, markedskoordinator for ABC

ABC fikk helt ny stand til Holdbar 2020

Arne B. Corneliussen AS (ABC) er en fullsortimentsleverandør til kjøtt-, fisk- og næringsmiddelindustrien, med ulike produkter som blant annet natur- og kunsttarmer, tilsetningsstoffer, ingredienser, emballasje samt krydder og smaksstoffer. Hvert tredje år arrangeres Holdbarmessen på Lillestrøm for å vise frem nye leverandører og produkter. Holdbar er en fagmesse for produksjon, emballering og håndtering og går parallelt med SMAK, en messe for mat og drikke. ABC kom i kontakt med Messetjeneste da de skulle de bygge ny stand til Holdbar 2020. Nina Mossin jobber som markedskoordinator for ABC, og har gode erfaringer fra samarbeidet med Messetjeneste. – Vi startet hele prosessen i samarbeid med vårt byrå, da vi skulle lage og tegne en helt ny stand. Det var byrået som satt oss i kontakt med Messetjeneste, sier Mossin.

Fra tegnebordet til ferdig stand

Mossin sier de hadde god kommunikasjon med Messetjeneste gjennom hele prosjektet. – Messetjeneste tegnet standen i samarbeid med byrået, og bygget messen for oss. De produserte alt vi trengte av vegger og lignende. Jeg tok over kontakten når byrået hadde gjort seg ferdig med sitt, og Messetjeneste var med oss helt fram til det stod ferdig, forteller hun. Det er mye som skal på plass før en messehelg, men Mossin sier hun ble positivt overrasket over gjennomføringen før åpning. – Vi hadde løpende kontakt, særlig i forkant av messen. Jeg husker da jeg kom tidlig til messen dagen før åpning og håpet alt stod ferdig. Det gjør jo aldri det, men da var de raskt på pletten! De stilte opp og tilkalte snekker, elektriker og rørlegger og alt lå til rette og var ferdig i god tid før dørene åpnet. Mossin beskriver kommunikasjonen med Messetjeneste som veldig god, både i forkant og underveis i prosjektet. – Det er veldig viktig at man har noen å rope på når det brenner litt. Prosjektleder Kristoffer Søgnesand var tilgjengelig underveis og de som hjalp oss med å sette opp messen var hyggelige og raske.

Glad for å ha knyttet kontakt med Messetjeneste

Mossin sier at det er stor sannsynlighet for at ABC vil kontakte Messetjeneste på nytt, dersom det er behov for det. – Vi har fått et godt samarbeid etter den ene gangen og vi vil helt sikkert bruke de igjen hvis det oppstår nye prosjekter. Det er veldig fint å ha noen kontakter, og det har vi nå, sier hun. På spørsmålet om hun vil anbefale Messetjeneste videre til andre i bransjen er Mossin ikke i tvil. – Vi er fornøyde med gjennomføringen, kontakten var upåklagelig og jeg fikk svar når jeg trengte det. Alt var veldig bra og jeg kan gjerne anbefale de videre, sier hun avslutningsvis.

Vil du vite mer om våre tjenester og muligheter?

Kontakt oss