Ledende leverandør av messe-, event- og arrangementstjenester

 

Vi har prydet messer siden 1982

Vi designer den standen og møteplassen dere er ute etter, enten med våre egne designere eller i samarbeid med ditt reklamebyrå. Vårt fokus er selgende, praktiske og inspirerende stands som sørger for at du som utstiller får maksimalt utbytte og effekt av å delta på messen, i form av flere besøkende og økt salg.
Som totalleverandør skal det være enkelt for deg som kunde. Vi gir et tydelig og oversiktlig pristilbud, og vi bistår deg i hele prosessen – fra første kontakt til ferdig levering. Et eget team hos oss jobber med ditt prosjekt fra planlegging til realisert og ferdigbygget stand. Sammen med våre kunder realiserer vi kreative ideèr. Når messen er ferdig er det vårt eget team som demonterer standen. Flere av våre kunder velger å lagre eget stand materiell på vårt lager.

Vi er stolte av å være en Miljøfyrtårn bedrift

Vi benytter beMatrix og Modul aluminiumsystem, dette er modulbaserte aluminiumssystem som har stor fleksibilitet. Som beMatrix partner har vi også tilgang til et stort beMatrix nettverk i inn og utland når det skulle være nødvendig. Dette betyr kostnadseffektive og miljøvennlige løsninger med høy kvalitet.
I en bransje som er preget av at det meste kastes etter bruk, legger vi vekt på at våre standardløsninger kan benyttes om og om igjen. Dette er både miljøvennlig og kostnadseffektivt. Alt restavfall sorteres og gjenvinnes.

Gjennom gode rutiner og aktiv fokus fra ledelsen, skal virksomheten unngå skader og alvorlig uhell. Alle ansatte skal ha en grunnleggende forståelse for at belastningen på det indre og ytre miljøet minimeres. Vi er stolte av å være en Miljøfyrtårn bedrift.

Nye og moderne kontorer

I 2017 etablerte vi Mølladammen Snekkeri som leverer skreddersydde løsninger til både bedrifts- og privatmarkedet.
Januar 2018 flyttet vi inn i nye og moderne kontorer og et lager på 2180 kvm ved grensen til Lommedalen på Bærums Verk.
Messetjeneste er som eneste bedrift i denne bransjen medlem av IFES, som er en internasjonal organisasjon for messer og eventer.

Velkommen til oss for en hyggelig messeprat