Vi realiserer kreative idèer

 

Vi har møtte på mange utfordringer opp gjennom årene, men standene vi bygger har alltid stått klare til åpning ….

Per Arne Pedersen
Daglig leder

Se vår historie

Det er flere grunner til at du bør lese vår 40-årsjubileumsbrosjyre. For det første har selskapet vårt vært i virksomhet i 40 år, noe som er en betydelig milepæl. Dette er et bevis på vårt harde arbeid og dedikasjon til å tilby produkter og tjenester av høy kvalitet. Ved å lese brosjyren vår kan du lære mer om selskapets historie og prestasjoner gjennom årene. Se vår jubileumskatalog her.

Våre 40 år med erfaring er kundens vei til suksess

Gjennom 40 år med utfordringer av alle slag, så står vi stødigere enn noen gang. Vi har et team med medarbeidere som alle fyller sine roller på en profesjonell og faglig dyktig måte. Erfaringen til våre medarbeidere bidrar til å løfte våre prosjekter opp på ett nivå som gjør oss til bransjeledende innen produksjon av messestands. Våre kunder kan være trygge på at deres messeprosjekt blir gjennomført og levert i henhold til krav, spesifikasjoner, tidspunkter og budsjett. Er det noe vi har lært i løpet av våre 40 år så er det viktigheten av kvalitet og gjennomføring. Våre prosjektledere er dyktige på rådgivning og tips til deg som kunde. Vi kan levere totalenterprise fra ide til ferdig stand, eller samarbeide med våre kunders egne designere eller reklamebyrå.
Vårt mål er at det skal være enkelt for deg som kunde å delta på messe. Kom på messa, jobb på messa og reis fra messa. Alt før og alt etter har vi kontroll på. Er det noe underveis, så har dere alltid en kontaktperson dere kan få hjelp av.

Vi jobber nasjonalt og internasjonalt

Vi har med tiden utviklet oss til å være tilstede på nasjonale og internasjonale arenaer. Vi prosjekterer, produserer og monterer i samarbeid med både norske og internasjonale bedrifter, private og offentlige selskaper som har behov for spesaltilpassede messestander som gjenspeiler deres budskap på ulike arenaer rundt om i verden. Vi tar vare på alle våre kunder uansett størrelse. Stor eller liten aktør, nasjonal eller internasjonal, jobben blir gjennomført like profesjonelt.