Snekkeri - Spesialbygget møbler og løsninger

Vi elsker å tenke kreativt og skape spennende og unike løsninger som vil få din bedrift og produkter til å skille seg ut. Vi er pålitelige og har lang erfaring innen møbelproduksjon, spesialstandproduksjon og lakkering. Fortell oss hva du ønsker, så hjelper vi deg gjennom hele prosessen.

Mølladammen Snekkeri lager skreddersydde møbler etter dine ønsker

Vi hjelper deg fra idé til ferdig produkt.

Sammen ser vi på din idé og bruker vår erfaring innen idéutvikling, formgiving og konstruksjon til å utvikle smarte og kreative løsninger. Vårt mål er at våre produkter skal være både praktiske og dekorative. Før vi starter produksjonen, kan vi tegne modeller i 3D slik at du lett kan følge prosessen og komme med innspill.

Maskinpark

Vårt snekkeri har en stor og moderne maskinpark som lar oss jobbe med stor presisjon og levere produkter av høyeste kvalitet.Vår CNC-fres er effektiv og presis og kan frese alt i tre og pleksi. Vi kan tegne produkter i CNC-format hvis ønskelig. Snekkeriet har også tilgang til en stor profesjonell kantmaskin som gir alle typer laminatplater en fin avslutning. Vi påtar oss også oppdrag for profesjonelle snekkere og andre.

Egen lakkeringsboks

Vi sikrer et profesjonelt resultat av høy kvalitet da vi lakkerer alle våre produkter selv. Vi har tilgang til en stor lakkeringsboks i eget snekkerverksted og bruker en lakk som er skånsom for både oss som jobber med den, for miljøet – og for deg som kunde. Vi lakkerer alle våre produkter selv og tar også øvrige lakkeringsoppdrag for bedrifter og private.

Vi gleder oss til å høre hvilke spennende utfordringer dere har til våre dyktige snekkere.

Kontakt oss