Prosjektledelse - vi sikrer solid gjennomføring av dine ønsker

Våre erfarne prosjektledere og designere hjelper deg gjennom hele prosessen, fra idé og planlegging til ferdigstillelse av messeutstillingen. På den måten kan du konsentrere deg om selve gjennomføringen av messedagene, mens vi tar oss av alt det andre.

Konseptutvikling, strategi, design og prosjektledelse. Alt på ett sted!

Vi hjelper dere i gang

Vi har lang erfaring med prosjektering og produksjon av messestands og paviljonger i både inn- og utland, der vi håndterer all kontakt med arrangøren, tar oss av tekniske bestillinger og følger opp utstillerne. Hos oss får dere ganske enkelt alt på ett sted – fra konseptutvikling og strategi til design og prosjektledelse.

Skreddersydd design for dine behov

Vi leverer et designforslag til en stand som er tilpasset dine ønsker og behov, og vi legger vår stolthet i å levere et unikt resultat med et innovativt design som ligger innenfor ditt budsjett. Det hele fungerer ved at våre kreative designere fremstiller din fremtidige stand i 3D-skisser, og deretter gir en av våre dyktige prosjektledere deg en pris på hvor mye det vil koste å realisere disse. Prosjektlederen følger hele prosjektet fra begynnelse til slutt og loser deg trygt gjennom hele prosessen.

Våre prosjektledere og designere venter spent på nye utfordringer.

Har du noe spennende på gang?

Andre tjenester

Her finner du link til andre tjenester du kan ha interesse av