Pop-Up-konsepter for butikk og retail

Vi tilbyr skreddersydde Pop-Up-konsepter for butikker og retail. Løsninger som gir en spennende, effektiv og moderne markedsføring av produkter og tjenester.

Pop-up konsepter gir deg frihet og skaper oppmerksomhet

Har dere behov for en mindre butikk, utstilling, mobilt showrom eller kanskje en liten kaffebar? Vi hjelper deg hele veien fra konseptutvikling og design, til montering og klargjøring for åpning. La oss bidra med skreddersydde løsninger fra konseptutvikling og design til produksjon og etablering. Ta kontakt med en av prosjektlederne våre i dag!

Løsninger for rominndeling

Har behovet for midlertidige kontorer, møterom eller skillevegger for å følge forskriftene om avstand på f.eks. restauranter eller treningssenter meldt seg? Vi leverer midlertidige og faste løsninger for leie eller kjøp.

Hva med en Pop-up butikk?

Er det behov for en mindre butikk, utstilling, mobilt showrom eller en liten kaffebar så hjelper vi deg hele veien fra konseptutvikling og design, til montering og klargjøring for åpning. Med våre fleksible systemer kan vi i løpet av kort tid levere en komplett Pop-up butikk som monteres på få timer. Med en pop-up butikk får du mange muligheter, benytt våre integrerte digitale løsninger for å presentere produkt, tilbud eller for å få økt oppmerksomhet.

Office-Line, løsninger for rominndeling

Har behovet for midlertidige kontorer, møterom eller skillevegger for å følge forskriftene om avstand på f.eks. restauranter eller treningssenter meldt seg? Vi leverer midlertidige og faste løsninger for leie eller kjøp. Våre fleksible Office-Line løsninger gjør at du på en effektiv måte kan få designet enkle eller mer dekorative løsninger. Vi har kort leveringstid og leverer komplette løsninger som inkluderer montering. Office-Line er frittstående produkt som ikke må festes ellers skrus fast i gulv, vegger eller tak.

Vi gleder oss til å fortelle mer om Pop-Up og skillevegger
Her får du mer informasjon

Andre tjenester

Her finner du link til andre tjenester du kan ha interesse av