Messestand

Hele Norges totalleverandør innen messe-, event- og interiørproduksjon

Kontakt oss

Vi hjelper deg å skape et godt førsteinntrykk.

En messestand skal fremheve bedriftens produkter og tjenester på en måte som skaper oppmerksomhet, forsterker merkevaren, gir økt salg og tiltrekker seg nye kunder. Vi i Messetjeneste har siden 1982 leveret bærekraftige stands og produkter i alle størrelser og prisklasser, med målsetting om å skape en vellykket messedeltakelse for våre kunder.

Standløsninger

Vi i Messetjeneste leverer bærekraftige stands og produkter i alle størrelser og prisklasser, og målet vårt er å skape en vellykket messedeltakelse for bedriften din – enten målsettingen er å skape økt salg, forsterke merkevaren, lansere et produkt eller en tjeneste, tiltrekke dere flere kunder eller knytte nye kontakter. Vi leverer et designforslag uavhengig av om standarealet er stort eller lite, og tilpasser standløsningen til deres ønsker, behov og budsjett.

Kjøpe eller leie messeprodukter

Messetjeneste er totalleverandør av messeløsninger og tilbyr et bredt utvalg av messeutstyr, for eksempel displayer, podier, disker, montre og mye mer. Produktene våre kan leies eller kjøpes. Sjekk ut sortimentet vårt av produkter til blant annet messer, arrangementer, kontorer, butikker og offentlige miljøer.

Kostnadseffektive løsninger

Vi designer den messestanden og møteplassen dere er ute etter, enten med våre egne designere eller i samarbeid med det foretrukne reklamebyrået deres. Med messesystemene BeMatrix og Modul System bygger vi med et modulbasert aluminiumsystem som grunnlag og bruker kostnadseffektive og miljøvennlige løsninger av høy kvalitet. Videre produserer vårt eget snekkeri særpregede møbler og innredninger som elegant integreres i våre standløsninger.

Vi har fokus på bærekraft

Vi er opptatt av miljøet og å bruke mest mulig bærekraftige løsninger.
Derfor er det viktig for oss at produktene har lav vekt, er robuste og kan gjenbrukes.

Kom til oss med din idé så hjelper vi deg med å nå dine målsetninger
Mer info om messestand her

Andre tjenester

Her finner du link til andre tjenester du kan ha interesse av