Messetjeneste AS
Kontakt oss

Modulbaserte messestands

Vi designer den messestanden og møteplassen dere er ute etter, enten med våre egne industridesignere eller i samarbeid med ditt reklamebyrå. Som Modul Network Partner, bygger vi med et modulbasert aluminiumsystem som basis. Dette betyr kostnadseffektive og miljøvennlige løsninger av høy kvalitet.

Se bilder av noen av våre prosjekter

Spesialsproduksjon av messestand

For større og mer avanserte stands skreddersyr vi, sammen med dere, en optimal løsning, gjerne I 2. etg. Som "fullservice partner" ordner vi alt du trenger til messestanden.

Paviljonger

Messetjeneste har lang erfaring med prosjektering og gjennomføring av paviljonger I både inn- og utland. Vi håndterer all kontakt med arrangøre samt oppfølging av utstillere.

Fra idé til ferdig messestand

Vi leverer designforslag uavhengig om standarealet er stort eller lite, og tilpasser standløsningen til deres ønsker, behov og ikke minst ditt budsjett for messedeltagelsen. Resultatet blir et unikt og innovativt design levert i en kostnadseffektiv ramme.

Vår kreative designer fremstiller din fremtidige stand i 3D-skisser, og våre dyktige prosjektledere gir dere pris på gjennomføring av disse. Prosjektlederen vil følge prosjektet fra begynnelse til slutt og således sikre at dere føler dere ivaretatt gjennom hele prosessen.

Les mer om spesialproduksjon

Fra 3D til realisert messestand

3D
REALISERT
3D
REALISERT

Har du spørsmål om våre standløsninger?

Ta kontakt med en av våre dyktige medarbeidere

Espen Dankersten

Salgssjef

E: espen@messetjeneste.no
T: 951 05 715

Kristoffer Søgnesand

Prosjektleder

E: kristoffer@messetjeneste.no
T: 466 35 479

Jørgen Fyksen Lillehaug

Prosjektleder

E: jorgen@messetjeneste.no
T: 922 92 900

Til toppen