Messestand

Messestand - Produksjon av stand- og spesialløsninger for messer og event

Kontakt oss

Skal du delta på messe?

Vi er Norges ledende leverandør av totalløsninger innen messe-, event- og interiørproduksjon. Med over 40 års erfaring kan du stole på at vi vet hva vi snakker om!

Standløsninger

Vi i Messetjeneste leverer bærekraftige stands og produkter i alle størrelser og prisklasser, og målet vårt er å skape en vellykket messedeltakelse for bedriften din – enten målsettingen er å skape økt salg, forsterke merkevaren, lansere et produkt eller en tjeneste, tiltrekke dere flere kunder eller knytte nye kontakter. Vi leverer et designforslag uavhengig av om standarealet er stort eller lite, og tilpasser standløsningen til deres ønsker, behov og budsjett.

Kjøpe eller leie messeprodukter

Messetjeneste er totalleverandør av messeløsninger og tilbyr et bredt utvalg av messeutstyr, for eksempel displayer, podier, disker, montre og mye mer. Produktene våre kan leies eller kjøpes. Sjekk ut sortimentet vårt av produkter til blant annet messer, arrangementer, kontorer, butikker og offentlige miljøer.

Kostnadseffektive løsninger

Vi designer den messestanden og møteplassen dere er ute etter, enten med våre egne designere eller i samarbeid med det foretrukne reklamebyrået deres. Med messesystemene BeMatrix og Modul System bygger vi med et modulbasert aluminiumsystem som grunnlag og bruker kostnadseffektive og miljøvennlige løsninger av høy kvalitet. Videre produserer vårt eget snekkeri særpregede møbler og innredninger som elegant integreres i våre standløsninger.

Vi har fokus på bærekraft

Vi er opptatt av miljøet og å bruke mest mulig bærekraftige løsninger.
Derfor er det viktig for oss at produktene har lav vekt, er robuste og kan gjenbrukes.

Kom til oss med din idé så hjelper vi deg med å nå dine målsetninger
Mer info om messestand her

Andre tjenester

Her finner du link til andre tjenester du kan ha interesse av