LED-produkter!

Med våre bakbelyste LED-elementer vil du garantert få synliggjort budskapet dere vil nå ut med. En hel bakvegg som lyser imot deg gir et fantastisk inntrykk og vekker garantert oppmerksomheten til kundene.
Hos oss har vi løsninger for både salg og utleie.

Kontakt oss for mer LED-Frame info

Kraftfull visuell effekt med LED-rammer

LED-rammer er en helt unik måte å vise produkter og tjenester på. Bakgrunnsbelyste rammer som kan leveres i alle størrelser, former og fasonger. Her er det kun fantasien som setter grenser.  Kombinasjon av lyd  og lys er en kraftpakke som skapt for å øke oppmerksomhet og bidrar til å trekke kunder inn til din stand, eller som en tøff effekt på ett event.

Kontakt oss om LED-Produkter

Oppmerksomhetsskapende visualisering

LED-produkter bidrar til å skape følelser, vekke oppmerksomhet og gjøre deg synlig i mengden av konkurrenter. Du får vist deg frem med hjelp av kule bilder, sterke kontraster og skarpe farger.

Skal du tøffe deg med LED-Produkter? Klikk her

Eksklusivt og seriøst

Uttrykket fremstår som eksklusivt og seriøst ved å benytte en bakbelyst LED-ramme. Man skaper en illusjon overfor kunder som bidrar til en mer seriøs og eksklusiv oppfattelse av både produkt, og deg som leverandør.

Vil du fremstå som eksklusiv? Klikk her

Økt synlighet med Led-produkter

Det er noe beroligende ved et stort baklyst bilde som inneholder et enkelt budskap. Ikke noe mas, og ikke noe påtvingende som du må følge med på for å oppfatte budskapet. Enkelt, greit og stilig.  Mer info får du her!

Vil du ha oppmerksomhet? Klikk her
Vil du vite mer om mulighetene med LED-frame?
Mer informasjon om LED-frame

Andre tjenester

Her finner du link til andre tjenester du kan ha interesse av