Bakbelyst LED-vegg for messer, event og reklameskilt

Med en hel bakvegg som lyser opp vil det skape en fantastisk effekt og tiltrekke oppmerksomheten til kundene. Vi tilbyr både salgs- og utleieløsninger.

Kontakt oss for mer LED-Frame info

Kraftfull visuell effekt med LED-rammer

LED-rammer er en helt unik måte å vise produkter og tjenester på. Bakgrunnsbelyste rammer som kan leveres i alle størrelser, former og fasonger. Her er det kun fantasien som setter grenser.  Kombinasjon av lyd  og lys er en kraftpakke som skapt for å øke oppmerksomhet og bidrar til å trekke kunder inn til din stand, eller som en tøff effekt på ett event.

Kontakt oss om LED-Produkter

Oppmerksomhetsskapende visualisering

LED-produkter bidrar til å skape følelser, vekke oppmerksomhet og gjøre deg synlig i mengden av konkurrenter. Du får vist deg frem med hjelp av kule bilder, sterke kontraster og skarpe farger.

Skap oppmerksomhet med LED-Produkter? Klikk her

Eksklusivt og moderne

Uttrykket på messestanden fremstår som eksklusivt og moderne ved å benytte en bakbelyst LED-ramme. Man skaper et inntrykk som gir kunder en mer eksklusiv oppfattelse av både produkt, og deg som leverandør.

Vil du gi ett moderne inntrykk? Klikk her

Økt synlighet med Led-produkter

Det er noe beroligende ved et stort baklyst bilde som inneholder et enkelt budskap. Ikke noe mas, og ikke noe påtvingende som du må følge med på for å oppfatte budskapet. Enkelt, greit og stilig.  Mer info får du her!

Vil du ha oppmerksomhet? Klikk her
Vil du vite mer om mulighetene med LED-frame?
Mer informasjon om LED-frame

Andre tjenester

Her finner du link til andre tjenester du kan ha interesse av