fbpx
Messetjeneste AS
Kontakt oss

Skillevegg til kontor, restaurant, møterom og treningssenter

Office-Line, løsninger for rominndeling

Har behovet for midlertidige kontorer, møterom eller skillevegger for å følge forskriftene om avstand på f.eks. restauranter eller treningssenter meldt seg? Vi leverer midlertidige og faste løsninger for leie eller kjøp.

Våre fleksible Office-Line løsninger gjør at du på en effektiv måte kan få designet enkle eller mer dekorative løsninger. Vi har kort leveringstid og leverer komplette løsninger som inkluderer montering.

Office-Line er frittstående produkt som ikke må festes ellers skrus fast i gulv, vegger eller tak.

Vi skreddersyr Pop-Up konsept som passer i alle miljøer

Er det behov for en mindre butikk, utstilling, mobilt showrom eller en liten kaffebar så hjelper vi deg hele veien fra konseptutvikling og design, til montering og klargjøring for åpning.

Med våre fleksible systemer kan vi i løpet av kort tid levere en komplett Pop-up butikk som monteres på få timer.

Med en pop-up butikk får du mange muligheter, benytt våre integrerte digitale løsninger for å presentere produkt, tilbud eller for å få økt oppmerksomhet.

Skrankebeskyttelse

Det kan nå være behov for skrankebeskyttelse for å unngå spredning av smitte. Disse er laget av aluminium og akryl og fås i to størrelser, med eller uten åpning i bunnen.

50 x 50 cm med eller uten åpning i bunn
60 x 80 cm med eller uten åpning i bunn.

Ta kontakt med oss for uforpliktende tilbud og befaring

Våre designere tegner opp løsningen i 3D slik at man får et godt bilde av hvordan det blir seende ut i deres lokaler. Med Office-Line fleksible og frittstående system kan man raskt gå tilbake til kontorfelleskap uten synlige merker.

Ta kontakt med oss på Tlf. 67 80 21 70info@messetjeneste.no eller vår Prosjektdirektør Espen Dankertsen på tlf. 951 05 715 eller e-post: espen@messetjenese.no for mer informasjon.

Til toppen