fbpx
Messetjeneste AS
Kontakt oss

Prisgunstig modulbasert messestand

Vi designer den messestanden og møteplassen dere er ute etter, enten med våre egne industridesignere eller i samarbeid med ditt reklamebyrå. Som Modul Network Partner, bygger vi med et modulbasert aluminiumsystem som basis. Dette betyr kostnadseffektive og miljøvennlige løsninger av høy kvalitet.

Se bilder av noen av våre prosjekter

Produksjon av messestand

For større og mer avanserte stands skreddersyr vi, sammen med dere, en optimal løsning, gjerne i 2. etg. Som fullservice partner ordner vi alt av messeutstyr du trenger til messestanden.

Messevegger og Paviljonger

Messetjeneste har lang erfaring med prosjektering og produksjon av messevegger og paviljonger i både inn- og utland. Vi håndterer all kontakt med arrangøren samt oppfølging av utstillere.

Fra idé til ferdig messestand

Vi leverer designforslag uavhengig om standarealet er stort eller lite, og tilpasser standløsningen til deres ønsker, behov og ikke minst ditt budsjett for messedeltagelsen. Resultatet blir et unikt og innovativt design levert i en kostnadseffektiv ramme.

Vår kreative designer fremstiller din fremtidige stand i 3D-skisser, og våre dyktige prosjektledere gir dere pris på gjennomføring av disse. Prosjektlederen vil følge prosjektet fra begynnelse til slutt og således sikre at dere føler dere ivaretatt gjennom hele prosessen.

Les mer om spesialproduksjon

Produktkatalog

Katalogen åpnes i fullskjerm

Fra 3D til realisert messestand

3D
REALISERT
3D
REALISERT

Har du spørsmål om våre standløsninger?

Ta kontakt med en av våre dyktige medarbeidere

Espen Dankertsen

Prosjektdirektør

E: espen@messetjeneste.no
T: 951 05 715

Heidi Storsletten Østbye

Prosjektleder

E: heidi@messetjeneste.no
T: 950 79 508

Dag Bredesen

Prosjektleder

E: dag.bredesen@messetjeneste.no

Tlf. 909 45 483

Til toppen