Messetjeneste

Vi realiserer kreative idéer

TJENESTER

Vi er Rebeller

Vi er tilstede i Oslos nye storstue

Les mer om Rebel her

Noen av de vi jobber med

Referanser

Vi vet hvordan du lykkes på messe!

Vi i Messetjeneste leverer bærekraftige stands og produkter i alle størrelser og prisklasser, og målet vårt er å skape en vellykket messedeltakelse for deres bedrift – enten målsettingen er å skape økt salg, forsterke merkevaren, lansere et produkt eller en tjeneste, tiltrekke deg flere kunder eller knytte nye kontakter.

Her får du vite mer om messeløsninger

Vi hjelper deg å skape et godt førsteinntrykk!

Gjennom unike eksponeringsløsninger sørger vi for at dere skaper oppmerksomhet og gir besøkende et godt førsteinntrykk. Dette bidrar til et enda større utbytte av å delta på messen, enten det er i form av flere besøkende eller økt salg.

Lang erfaring har gjort oss dyktige!

Vi har vært tilstede som messelverandør siden 1982. Gjennom disse årene har vi skaffet oss et unikt erfaringsgrunnlag med hva som virker på messer. Denne kunnskapen kommer deg som kunde til gode.
Vi samarbeider tett med våre kunder for å kvalitetssikre messedeltakelsen og optimalisere mulighetene for ønsket måloppnåelse.

Hos oss er ingen ting tilfeldig.

Nysgjerrig på hva vi kan bidra med, klikk her

Kunder velger oss fordi vi har de rette tjenestene og erfaringen som skal til for å lykkes!

Vi har et bredt utvalg med tjenester som er rettet mot messer, utstillinger og events. Her er en oversikt over noen av våre viktigste tjenester.

Design og utvikling

Vi designer den messestanden og møteplassen dere er ute etter, enten med våre egne designere eller i samarbeid med det foretrukne reklamebyrået deres.

Møbelsnekkeri

Hos vårt eget snekkeri produseres særpregede, elegante og spesialtilpassede møbler og innredninger for bedrifts og privatmarkedet.

Pop-up store

Med pop-up store kan du på små flater etablere en butikk eller utstilling hvor kundene kan få se, kjenne og eventuelt prøve produktene. Vi hjelper til med skreddersydde løsninger fra konseptutvikling og design til produksjon og etablering. Ta kontakt med en av prosjektlederne våre i dag.

Logistikk og lagerhotell

Vi står for pakking, lagring, emballering og transport av standen, alt etter hva du har behov for. I kundelageret vårt i Lommedalen kan du oppbevare standen til senere bruk – trygt, praktisk og enkelt. Med egne biler og trailere sørger vi for sikker og punktlig transport. Vi tar oss av standen din, slik at du heller kan konsentrere deg om selve arrangementet.

Vi er eksperter på oppmerksomhetsskapende tiltak og visuelle effekter!
Se våre løsninger

Stolt miljøfyrtårnbedrift

Vi vektlegger miljø ved å benytte standardløsninger som kan benyttes om og om igjen. Dette sparer miljøet, og er kostnadseffektivt for våre kunder. Alt restavfall sorteres og gjenvinnes. Gjennom gode rutiner og aktiv fokus fra ledelsen, skal virksomheten unngå skader og alvorlig uhell. Alle ansatte skal ha en grunnleggende forståelse for at belastningen på det indre og ytre miljøet minimeres.

Har du tips til oss om miljøtiltak vi bør implementere så send oss en beskjed ved å klikke på kontaktknappen.

Last ned vår miljørapport her (PDF)

Kontakt oss